360 graden feedback

Als burgemeester heeft u regelmatig klankbord- of voortgangsgesprekken met de gemeenteraad en de Commissaris van de Koning. Maar zij zien maar een deel van de wijze waarop u functioneert. 

Als burgemeester bent u immers ook actief in andere bestuurlijke en maatschappelijke arena’s. Als u het belangrijk vindt om in breder verband feedback op uw functioneren te krijgen, dan kunt u gebruik maken van dit 360 graden feedback instrument. U krijgt inzicht in uw ontwikkelpunten en meer zelfvertrouwen door beter inzicht in uw kernkwaliteiten.

Dit programma resulteert in een persoonlijk 360 graden feedback rapport. In het eerste gesprek van ongeveer anderhalf uur maakt u kennis met de inhoud en werking van het instrument. Vervolgens stelt u zelf een lijst van respondenten samen van wie u feedback wil hebben. Deze respondenten ontvangen een (digitale) vragenlijst. De antwoorden van de respondenten worden voor u verwerkt in een uitgebreide rapportage. In een slotgesprek wordt deze rapportage met u besproken. Hierbij ligt de nadruk op de wijze waarop u met de ontwikkelpunten aan de slag kunt.

Het programma bestaat uit twee individuele gesprekken van ongeveer anderhalf uur plus tijd voor het samenstellen van uw individuele respondentenlijst. Houd rekening met een doorlooptijd van minimaal zes weken. De begeleiding is in handen van Peter van Enk.

Voor meer informatie of aanmelden: info@burgemeesters.nl.