Ralf Krewinkel voorgedragen voor Beek

afbeelding van krewinkel
De gemeenteraad van Beek heeft op woensdagavond 23 februari besloten om de heer Ralf Krewinkel voor te dragen bij de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties voor benoeming tot burgemeester van de gemeente Beek.

Ralf Krewinkel is op 12 november 1974 geboren te Kerkrade. Hij was van 1998 tot en met 2002 gemeenteraadslid van de PvdA in de raad van Kerkrade en vanaf 2002 tot en met 2006 fractievoorzitter van de PvdA –fractie in Kerkrade.

Aansluitend was hij vanaf 2006 tot heden wethouder in Kerkrade. Vanaf 2010 als wethouder Sociale zaken en Euregionaal arbeidsmarktbeleid, Wmo, Jeugdbeleid, Ouderenbeleid, Gemeenschapshuizenbeleid, Ontwikkeling atriumterrein, Wijkontwikkeling en Wijkwethouder Oost en daarbij loco-burgemeester van Kerkrade.

Ralf Krewinkel vervult een breed spectrum aan maatschappelijke nevenactiviteiten en is Voorzitter Werkvoorzieningschap OZL. Hij is getrouwd en heeft 1 kind.

De aanbeveling van de gemeenteraad wordt zo spoedig mogelijk, door tussenkomst van de Commissaris van de Koningin, aangeboden aan de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

U bent hier

<div></div>