Burgemeester Stichtse Vecht Marc Witteman (57) overleden

Op Kerstavond is de burgemeester van Stichtse Vecht Marc Witteman overleden.

Hieronder het bericht van de gemeente Stichtse Vecht.

Met groot verdriet moet ik u namens de familie Witteman en het gemeentebestuur van Stichtse Vecht meedelen dat op kerstavond onze geliefde burgemeester Marc Witteman is overleden. Dankbaar zijn wij voor zijn betrokken en onvermoeibare inzet voor inwoners, organisaties en ondernemers, ook tijdens zijn ziekte. Hij stond boven de partijen en midden tussen de mensen.
Wij leven intens mee met zijn vrouw en de kinderen en wensen hen veel sterkte.
Inwoners van Stichtse Vecht en ander belangstellenden kunnen op zaterdag 29 december 2018 in Boom en Bosch in Breukelen afscheid nemen van Marc Witteman. Iedereen die dat wil, kan tussen 10.00 uur en 20.00 uurlangs zijn kist lopen om de burgemeester een laatste groet te brengen.

Burgemeester Witteman wordt in besloten kring op 2 januari 2019 gecremeerd.

Condoleance
In het Gemeentekantoor aan de Endelhovenlaan in Maarssen is vanaf 27 december 2018  t/m 4 januari 2019, behoudens het weekend en 1 januari, een ruimte ingericht waar belangstellenden het condoleanceregister kunnen ondertekenen. 
Ook in Boom en Bosch in Breukelen, in ’t Kampje in Loenen en in wooncentrum Overdorp in Kockengen liggen vanaf die datum condoleanceregisters ter tekening tot en met 4 januari. 

Voor mensen die hun medeleven digitaal willen tonen, is er de gelegenheid het digitale condoleanceregister voor Marc Witteman te tekenen, zie: condoleance.nl. 

Yvonne van Mastrigt

burgemeester

U bent hier

<div></div>