Arinda Callewaert voorgedragen in Bergeijk

afbeelding van callewaert

De gemeenteraad van Bergeijk heeft besloten Arinda Callewaert voor te dragen als de nieuwe burgemeester van Bergeijk per 1 januari 2016.

Arinda Callewaert-de Groot (52) is getrouwd en heeft twee studerende kinderen. Momenteel woont zij nog in ‘s- Gravendeel maar zij is vast van plan om binnen afzienbare tijd in de gemeente Bergeijk te komen wonen. Van 1993 tot 2008 is zij wethouder geweest in de gemeenten ’s-Gravendeel en Binnenmaas, waarna ze zich een aantal jaren gewijd heeft aan de intensieve mantelzorg voor haar beide ouders. Daarna is zij van 2012 tot 2014 manager geweest binnen het Leger des Heils. Momenteel is zij voorzitter van de Raad van Toezicht van st. Waardeburgh (wonen en zorg voor ouderen) in Sliedrecht. Arinda Callewaert is lid van het CDA en heeft daarbij functies bekleed in het landelijk partijbestuur en in het CDA Vrouwenberaad. Van daaruit heeft zij een groot netwerk opgebouwd zowel nationaal als internationaal.

Arinda Callewaert wordt omschreven als een open en eerlijke vrouw met gevoel voor humor, die een brede ervaring heeft in het openbaar bestuur. Zij is een ambitieuze vrouw met de uitstraling van een burgermoeder.

Naar verwachting zal mevrouw Callewaert op vrijdag 8 januari 2016 door de Commissaris van de Koning, de heer W. van de Donk, geïnstalleerd worden als de nieuwe burgemeester van Bergeijk.

Bron: www.bergeijk.nl

U bent hier

<div></div>