Benoemingen

afbeelding van segers

Burgemeester Theo Segers is voorgedragen als burgemeester van de gemeente Molenlanden. Segers is nu nog burgemeester van Staphorst. Hij volgt waarnemend burgemeester Dirk van der Borg op, die zich niet langer kandidaat stelt. 

afbeelding van groeneweg

De commissaris van de Koning in de provincie Utrecht, mr. J.H. Oosters benoemt met ingang van 13 november 2019 de heer W.G. Groeneweg tot waarnemend burgemeester van de gemeente Oudewater.

afbeelding van vostermans

Bob Vostermans is op vrijdag 1 november voorgedragen als nieuwe burgemeester van Beesel. Bob Vostermans is op dit moment wethouder in de gemeente Horst aan de Maas. Hij begon zijn bestuurlijke loopbaan als raadslid van de gemeente Arcen en Velden.

afbeelding van niederer

Jacques Niederer is door de Gelderse commissaris van de Koning John Berends benoemd tot waarnemend burgemeester van Duiven. Hij vervangt daar Rik de Lange die begin 2019 al had laten weten geen tweede ambtstermijn te ambiëren.

afbeelding van bolding

Henk Jan Bolding (1955) is sinds 1 januari 2019 waarnemend burgemeester in Het Hogeland. Voordat Henk Jan Bolding burgemeester werd was hij vanaf 2001 secretaris en algemeen directeur van de provincie Groningen. Daarvoor was hij gemeentesecretaris van Lelystad. Hij was ook voorzitter van de Kring van provinciesecretarissen en vervulde verschillende toezichthoudende nevenfuncties

afbeelding van heerts

De Apeldoornse gemeenteraad heeft op maandag 4 november 2019 tijdens een extra raadsvergadering Ton Heerts (52, Partij van de Arbeid) aanbevolen als nieuwe burgemeester van Apeldoorn. De heer Heerts is op dit moment voorzitter van de MBO raad. Eerder was hij voorzitter van de FNV en daarvoor lid van de Tweede Kamer.

afbeelding van bree

Jos van Bree is voorgedragen als nieuwe burgemeester van Geldrop-Mierlo. De heer Van Bree is 50 jaar en gehuwd. Sinds 2015 is hij wethouder van de gemeente Helmond.

afbeelding van ven

De gemeenteraad van Reusel-De Mierden heeft op dinsdag 29 oktober 2019 tijdens een extra besloten raadsvergadering mevr. A.J.M.H. (Annemieke) van de Ven aanbevolen voor de benoeming van nieuwe burgemeester. 

afbeelding van meeuwisse

De gemeenteraad van Noord-Beveland heeft Loes Meeuwisse voorgedragen als nieuwe burgemeester. Meeuwisse (VVD) is sinds 2010 wethouder in Goes. Mevrouw Meeuwisse is 60 jaar, afkomstig uit ’s-Heer Hendrikskinderen en lid van de VVD. Zij is gehuwd en heeft twee kinderen.

U bent hier

<div></div>