Benoemingen

afbeelding van oldebroek
Adriaan Hoogendoorn, (ChristenUnie) 60 jaar wordt voorgedragen als nieuwe burgemeester van de gemeente Midden-Groningen. De gemeenteraad heeft dit op woensdag 16 mei jl. in een extra raadsvergadering op voorstel van de vertrouwenscommissie besloten.
afbeelding van Reynvaan

Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, Jaap Smit, benoemt met ingang van 7 mei 2018 mevrouw R.E.C. (Rinette) Reynvaan-Jansen tot waarnemend burgemeester van de gemeente Giessenlanden.

afbeelding van roemer

Limburgs Gouverneur Theo Bovens heeft de heer Emile Roemer met ingang van vrijdag 16 maart 2018 aangesteld als waarnemend burgemeester van de gemeente Heerlen. De huidige burgemeester van Heerlen Ralf Krewinkel is door persoonlijke omstandigheden voorlopig niet in staat het ambt van burgemeester van Heerlen uit te oefenen.

afbeelding van kompier

In goed overleg met de fractievoorzitters van de gemeenteraad van Langedijk heeft de commissaris van de Koning in Noord-Holland, Johan Remkes, besloten om mevrouw L.A.M. (Leontien) Kompier met ingang van 15 maart 2018 te benoemen tot waarnemend burgemeester van de gemeente Langedijk.

afbeelding van heldoorn1

Sicko Heldoorn (61) wordt waarnemend burgemeester van de Noord-Hollandse gemeente Huizen.

afbeelding van heiliegers

Pieter Heiliegers is door de commissaris van de Koning benoemd tot waarnemend burgemeester van Uithoorn. Hij vervult deze functie naast zijn huidige functie als burgemeester van Haarlemmerliede en Spaarnwoude.

afbeelding van Fränzel

De commissaris van de Koning in de provincie Noord-Brabant, Wim van de Donk, heeft, na overleg met de fractievoorzitters uit de gemeenteraad, Marcel Fränzel met ingang van 2 februari benoemd tot waarnemend burgemeester in Oosterhout.

afbeelding van berndsen

Magda Berndsen (67) is benoemd tot waarnemend burgemeester van Súdwest-Fryslân.

afbeelding van leendertklaassen

Commissaris van de Koning in de Provincie Groningen René Paas heeft na overleg met de beoogd fractievoorzitters van de gemeente Westerwolde Leendert Klaassen uit Zuidhorn benoemd tot waarnemend burgemeester van Westerwolde. De benoeming gaat in per 1 januari 2018 en geldt totdat bij Koninklijk besluit een burgemeester is benoemd. Naar verwachting zal dat medio 2018 gebeuren.

U bent hier

<div></div>