Benoemingen

afbeelding van fvermeulen

Floor Vermeulen wordt de nieuwe burgemeester van Wageningen. De gemeenteraad heeft hem op 13 april jl. voor benoeming voorgedragen. Vermeulen (VVD) is nu gedeputeerde in Zuid-Holland.

afbeelding van vandenelsen

Caroline van den Elsen uit Eerde wordt de nieuwe burgemeester van Boekel. De bedoeling is dat ze op 1 juni in het provinciehuis in Den Bosch wordt geïnstalleerd.

afbeelding van rgroot

Burgemeester van De Wolden en bestuurslid NGB Roger de Groot wordt de nieuwe burgemeester van Noordoostpolder. De gemeenteraad draagt hem voor benoeming voor.

afbeelding van vanasseldonk

Toon van Asseldonk is op 25 maart jl. benoemd tot waarnemend burgemeester van Grave. Hij gaat op 1 april aan de slag. Van Asseldonk volgt Lex Roolvink op, die om gezondheidsredenen stopt. 

afbeelding van stemerdink

Nadine Stemerdink wordt de nieuwe burgemeester van Voorschoten. De gemeenteraad heeft haar 22 maart jl. voor benoeming aanbevolen. 

afbeelding van kuin

Jaap Kuin is 18 maart jl. voorgedragen als vaste burgemeester van de gemeente Pekela. Kuin is sinds november 2015 al waarnemend burgemeester in de gemeente. 

afbeelding van polak

De gemeenteraad van Oostzaan draagt Marvin Polak voor als nieuwe burgemeester. Polak zat van 2006 tot 2014 voor de VVD in de gemeenteraad van Uithoorn, van 2014-2018 was hij daar wethouder. 

afbeelding van Vlecken

De gemeenteraad van Weert heeft Raymond Vlecken voorgedragen als nieuwe burgemeester. Vlecken (CDA) is nu nog burgemeester in Landgraaf, waar hij in 2010 begon.

afbeelding van groeneweg

Wim Groeneweg is per 8 maart 2021 benoemd tot waarnemend burgemeester van Opmeer. De benoeming vindt plaats in verband met het onverwachte overlijden van burgemeester GertJan Nijpels en het feit dat de lopende procedure voor de benoeming van een nieuwe burgemeester nog niet is afgerond.

U bent hier

<div></div>