Benoemingen

afbeelding van reinders

De gemeenteraad van Stichtse Vecht heeft donderdagavond 12 december Ap Reinders (46 jaar) voorgedragen als nieuwe burgemeester.

afbeelding van duijn

De gemeenteraad van Nieuwkoop heeft op dinsdag 17 december besloten om de heer R.J. (Robbert‑Jan) van Duijn uit Aalsmeer voor te dragen voor benoeming tot burgemeester van de gemeente Nieuwkoop. Hij is als eerste naar voren gekomen uit een groep van 26 sollicitanten.

afbeelding van jverheijen

De gemeenteraad van Sittard-Geleen draagt Hans Verheijen voor als nieuwe burgemeester. Hans Verheijen is op dit moment burgemeester in Wijchen.

afbeelding van kok

Gerrit Jan Kok is door de Overijsselse commissaris van de Koning Andries Heidema aangesteld als waarnemend burgemeester van Staphorst.

afbeelding van hieltjes

De gemeenteraad van Duiven heeft besloten om de heer Huub Hieltjes aan te bevelen voor het burgemeesterschap van de gemeente Duiven.

afbeelding van verkleij

De gemeenteraad van Noordwijk draagt Wendy Verkleij-Eimers voor als nieuwe burgemeester. Zij wordt de eerste kroonbenoemde burgemeester van de gemeente die op 1 januari 2019 ontstond na een fusie van Noordwijk en Noordwijkerhout. 

afbeelding van meerts

Iris Meerts (PvdA) is door de gemeenteraad van Wijk bij Duurstede voorgedragen voor benoeming tot burgemeester. 

afbeelding van segers

Burgemeester Theo Segers is voorgedragen als burgemeester van de gemeente Molenlanden. Segers is nu nog burgemeester van Staphorst. Hij volgt waarnemend burgemeester Dirk van der Borg op, die zich niet langer kandidaat stelt. 

afbeelding van groeneweg

De commissaris van de Koning in de provincie Utrecht, mr. J.H. Oosters benoemt met ingang van 13 november 2019 de heer W.G. Groeneweg tot waarnemend burgemeester van de gemeente Oudewater.

U bent hier

<div></div>