Benoemingen

afbeelding van bonsen

Monique Bonsen-Lemmers (D66) is 30 juni 2020 voorgedragen als nieuwe burgemeester van Koggenland. Monique Bonsen-Lemmers is op dit moment nog advocaat arbeidsrecht, registermediator en partner in een advocatenkantoor in Haarlem. 

afbeelding van trigt

Fred van Trigt wordt de nieuwe burgemeester van Zoeterwoude. De gemeenteraad heeft hem op 13 juli 2020 voor benoeming voorgedragen. Fred van Trigt (CDA) is sinds 2016 wethouder in Hillegom. 

afbeelding van broekhuizen

Hans Broekhuizen  (CDA) is voorgedragen als burgemeester van Twenterand. Hij begint naar verwachting op 18 september 2020. Broekhuizen, werkt nu nog als wethouder in Heerenveen. Dit doet hij vanaf 2014. Broekhuizen is de opvolger van Annelies van der Kolk, die de functie al sinds 2017 waarneemt. 

afbeelding van kalfs

Nelly Kalfs wordt de nieuwe burgemeester van Lingewaard. De gemeenteraad heeft haar voor benoeming voorgedragen. Kalfs is nu nog hoofdingenieur-directeur bij Rijkswaterstaat-Oost. 

afbeelding van Teunissen

De gemeenteraad van Gennep draagt Hans Teunissen voor als nieuwe burgemeester. Teunissen (D66) is op dit moment zelfstandig ondernemer met een adviesbureau op het gebied van de leefomgeving.

Cees van den Bos (SGP) wordt de nieuwe burgemeester van Urk. De gemeenteraad heeft hem op 2 juli voor benoeming voorgedragen.

afbeelding van offinga

De gemeenteraad van Hardenberg heeft Maarten Offringa op 25 juni 2020 voorgedragen als nieuwe burgemeester. Offringa, lid van het CDA, is nu nog wethouder in Súdwest-Fryslân. 

afbeelding van roks

Bernd Roks (VVD) is op 25 juni voorgedragen als burgemeester van Halderberge. Hij is nu nog wethouder in IJsselstein.

afbeelding van nieuwland

Sebastiaan Nieuwland is op 22 juni 2020 door de raad van Uitgeest voorgedragen als nieuwe burgemeester van de gemeente. Op 16 september staat de beëdiging gepland.

U bent hier

<div></div>