Meld u aan voor de nieuwsbrief


 

 

Agenda

Vrij 31
augustus

De gemeenten Hillegom en Lisse organiseren dit jaar de jaarlijkse Wielerdag Nederlandse Gemeenten. Op vrijdag 31 augustus verzamelen de Nederlandse colleges en gemeentesecretarissen zich in Hillegom en Lisse voor het jaarlijkse fietsevenement. De organisatie van dit evenement is in handen van De RTV Bollenstreek.

Woe 26
september

“Integriteit van het openbaar bestuur moet wat mij betreft altijd voorop staan” aldus een recente uitspraak van minister Ollongren. Tijdens de Nacht van de Integriteit gaan dagelijks bestuurders met elkaar in gesprek over de vraag hoe zij, zonder te beschikken over juridische instrumenten, invulling kunnen geven aan hun bijzondere verantwoordelijkheid voor de integriteit van het bestuur.

Don 27
september

Op 27 september, 8 of 15 oktober 2018 organiseert de Politieacademie een aantal Burgemeestersconferenties over de ontwikkeling van het gebiedsgebonden politiewerk (GGP).

Don 04
oktober

Op 4 oktober 2018 vindt het traditionele Najaarscongres plaats. Dit jaar zijn we te gast in Deventer en staat het thema Grondrechten centraal. Onder meer zijn er bijdragen over het demonstratierecht en persvrijheid. Agenda’s stromen snel vol, maar reserveer donderdag 4 oktober alvast de gehele dag voor het najaarscongres.  

Zat 06
oktober

Op zaterdag 6 oktober is deLandelijke Dag voor Kinderburgemeesters. De gemeente Diemen is de derde gastgemeente die deze landelijke dag gaat organiseren.

Woe 10
oktober

OVO (Ontwerp Veilige Omgeving) organiseert dit jaar een tweetal ervaringsreizen: Op 10 en 11 oktober in Utrecht en 21 en 22 november in Rotterdam.

 

Woe 21
november

OVO (Ontwerp Veilige Omgeving) organiseert dit jaar een tweetal ervaringsreizen. Op 10 en 11 oktober in Utrecht en 21 en 22 november in Rotterdam.

 

U bent hier

<div></div>