Agenda

Ma 16
december

Het ministerie van BZK organiseert vanuit het programma Democratie in Actie in samenwerking met WOMEN Inc. het netwerkevent Vrouwen in politiek & bestuur. Voor wie een carrière in de politiek nastreeft is een goed netwerk van onschatbare waarde. Vanuit die gedachte willen zij graag vrouwen uit alle bestuurslagen met elkaar laten kennismaken. Het thema van de middag is ‘het behoud en doorstroom van vrouwelijk talent in politiek en bestuur’. U bent uitgenodigd op maandag 16 december uit om bij dit eerste netwerkevent aanwezig te zijn, met elkaar van gedachten te wisselen en actief mee te praten over dit onderwerp.

Woe 29
januari

Op 29 januari 2020 wordt een Actuele Tafel georganiseerd rond het thema "Digitale crises". Onder meer spreekt burgemeester Van 't Erve over een aanval op de gemeentelijke ICT van de gemeente Lochem. Andere sprekers zijn Willem Bantema (onderzoek burgemeester in cyberspace), Brenno de Winter (over de nieuwe VNG Cybergame) en Peter van Enk (over de bestuurlijke mindmaps ‘eigen huis op orde’ en ‘innovatie’)

Woe 12
februari

Op initiatief van de burgemeester van Barendrecht organiseert het ministerie van Economische Zaken en Klimaat op woensdag 12 februari 2020 een workshop voor burgemeesters en energiewethouders. De workshop vormt het startpunt voor de ontwikkeling van een handreiking voor het omgaan met bestuurlijke dillema’s rond veiligheidskwesties van de energietransitie.

Woe 25
maart

Op woendsdagmiddag 25 maart vindt de jaarvergadering voor de leden van het Nederlands Genootschap van Burgemeesters plaats in het Spoorwegmuseum in Utrecht. 

U bent hier

<div></div>