Ryan Palmen voorgedragen voor Hilvarenbeek

afbeelding van palmen
Op donderdag 14 januari 2010 heeft de gemeenteraad van Hilvarenbeek zijn voorkeur uitgesproken voor de heer drs. R.F.I. (Ryan) Palmen (geb. 12 november 1978) als nieuwe burgemeester van de gemeente Hilvarenbeek.
De heer Palmen is geboren in Heerlen en woont thans samen met zijn partner en 2 dochters in Venlo. Sinds november 2003 is de heer Palmen wethouder in de gemeente Simpelveld namens een plaatselijke politieke vereniging. De heer Palmen heeft fiscale economie aan de Universiteit Maastricht gestudeerd.

Verwacht wordt dat de heer Palmen rond 15 april 2010 kan beginnen in Hilvarenbeek. De definitieve datum is afhankelijk van de benoeming door de Kroon en de installatie door de Commissaris van de Koningin.

De vertrouwenscommissie heeft de afgelopen weken gesproken met meerdere kandidaten. De gemeenteraad volgt met deze aanbeveling het advies van de vertrouwenscommissie.

Er hebben in totaal eenenveertig kandidaten gereageerd op de vacature die ontstond door het vertrek van burgemeester Huisman naar de gemeente Oosterhout.

U bent hier

<div></div>